Искам да направя цялостно пребоядисване на CC-то, не защото има нещо ударено или одраскано по него, а защото просто не харесвам самия цвят още като го закупих. Интересуват ме по-специално и няколко неща преди да премина към оставяне на колата в сервиз. 1. Колко горе-долу ще ми излезе като цена една такава услуга в сервиз? 2. Предполагам, че ще трябва да се смени и талонът на колата, но по-конкретно ме интересува дали ще трябва и да се пререгистрира (да си сменя номерата)? 3. Ще има ли проблем с пребоядисването на колата, при положение, че е купе-кабриолет, понеже 90% от покривът е стъкло, а не метал? 4. Трябва ли да следя за някакви по-специални следи от претупана работа, тоест нещо свързано с външния вид на новата боя и лаково покритие? Опитах се да прикача и снимки на колата със сегашната й боя и с цвета, който искам да направя, но някак си не ми позволява да прикача файл в темата... Бих бил много благодарен, ако получа повече споделени мнения от колеги с опит в тази сфера, както с препоръки към конкретни сервизи и майстори. Благодаря предварително! :)
|